Zoeken

Sfeer, gezonde warmte, energie besparen én schoon stoken gaan samen met onze hulp!

Een huis zonder houtkachel is een huis zonder ziel. Een goede houtkachel geeft sfeer, gezelligheid én gezonde warmte in uw huis waardoor het een echt thuis wordt.


Lekker wegdromen in het fascinerende vlammenspel, genietend van de intense warmte die de kachel uitstraalt. Samen met een goed glas wijn genieten, tot rust komen.

Iedereen die een houtkachel kent weet wat dit betekent.


Een goede houtkachel is ook heel goed regelbaar zodat hij zich precies kan aanpassen bij de warmte die u nodig heeft. Op een kille voorjaarsdag even de kachel aan, even de kou uit het huis zodat de CV uit kan blijven. Dit levert een forse besparing op uw gasrekening op!


De houtkachels die u bij Skantiek kunt kopen zijn ook extreem zuinig in het houtverbruik. Waar u op een koude winterdag met een oudere houtkachel soms wel een kruiwagen vol hout nodig had, is dat met de modernste houtkachel zeker de helft minder.

Dat scheelt u niet alleen geld maar ook veel werk, zeker als u zelf zaagt en klooft.


Maar misschien wel de grootste verbetering van de modernste kachels is de veel lagere uitstoot van schadelijke stoffen. De nieuwste kachels stoten nagenoeg geen fijnstof meer uit.

Ook hinderlijke houtrook wordt zeer sterk teruggedrongen.

De moderne houtkachel stoot tot wel 300 keer minder schadelijke stoffen uit dan een open haard en tientallen keren minder dan de houtkachels van 15 jaar en ouder.


Al met al genoeg redenen om een moderne houtkachel bij Skantiek te kopen.

  1. Schitterend vlammenspel

  2. Prachtig design

  3. Zeer efficient in houtverbruik

  4. uitstekend regelbaar

  5. alleen zeer schoon stokende kachels, getest door erkende instanties

Wilt U meer weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de showroom geopend. Op andere dagen alleen op afspraak.

76 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Bezoekadres - Drielse Rijndijk 85 - 6665LR  -  Driel - tel. 026-4742081 - info@skantiek.nl

De website is met zorg samengesteld maar aan website prijzen kunnen geen rechten ontleend worden. De prijzen in de showroom zijn leidend.