HETA Inspire serie

Model

Vermogen

Inhoud kamer

Pijpdiameter

Uitlaat

Afmetingen

In de showroom

Scan-Line 8

3-7 kW

70-140 m³

150 mm

boven/achter

103x 45x 45cm

ja

De HETA scan-line 8 is misschien wel de schoonst stokende productie kachel ooit. HETA laat met de Scan Line 8 zien dat houtkachels zelfs schoner kunnen stoken dan veel van de A++ pelletkachels!

 

De kachel is extreem zuinig in houtverbruik en zeer goed regelbaar zodat de kachel ook in kleinere en/of zeer goed geïsoleerde woonruimtes goed inzetbaar is.

De luchttoevoer kan zo goed geregeld worden dat de kachel maar 2-3kW warmte afgeeft en toch extreem schoon blijft branden. Hierdoor is de Scan Line heel geschikt om op een kille voor- of najaarsdag even de kachel aan te steken en de kou uit het huis te verdrijven.

De Scan Line 8 is ook heel snel op temperatuur zodat u binnen 15 min al kunt genieten van de intense warmte.

De Scan Line 8 kan zowel een klassieke als meer moderne uitstraling hebben. Door de grote ruit heeft u mooi zicht op prachtige vlammenspel. De uitvoering met zijruiten biedt nog meer zicht op de vlammen.

Prijs

Scan-Line 8 geheel staal                                               €2.070,-

Scan-Line 8 geheel gietijzer                                         €2.475,-

Scan-Line 8 speksteen

zijruiten

kleurtinten

ln de showroom staat de Scan Line brandend opgesteld, laat u verrassen door deze houtkachel, hoe goed regelbaar hij is, hoe mooi de vlammen in de brandkamer dansen én zie hoe weinig hout de kachel verbruikt!

Bezoekadres - Drielse Rijndijk 85 - 6665LR  -  Driel - tel. 026-4742081 - info@skantiek.nl

De website is met zorg samengesteld maar aan website prijzen kunnen geen rechten ontleend worden. De prijzen in de showroom zijn leidend.