INSTALLATIE

Skantiek houtkachels is gecertificeerd installateur en gespecialiseerd ABCAT rookgas katalysator dealer. Hierdoor weet u dat uw houtkachel en rookkanaal

  • aantoonbaar vakkundig worden geïnstalleerd

  • worden geïnstalleerd door een installateur die kennis heeft van de laatste ontwikkelingen

  • veiligheid altijd voorop staat

  • de installateur het maximale haalt uit elke installatie

  • tot wel 2.5 keer minder uitstoot kan geven door een ABCAT katalysator

  • u uitgebreide voorlichting krijgt om uw kachel schoon en zonder overlast te stoken

U hebt belangstelling voor een bepaald model houtkachel, u wilt er meer over weten of misschien al kopen. Is het de juiste keus en is het installatietechnisch mogelijk ? 

Wij raden u aan een bezoek aan onze showroom te brengen. Een showroomafspraak maken (tel. 026-4742081) is handig zodat wij ruim de tijd hebben om uw situatie te bespreken. De door u gekozen houtkachel "live" bekijken is ook belangrijk. 
Een schets en/of foto's van uw (woonkamer)situatie is handig, en ook van de buitensituatie i.v.m. de schoorsteen.  


Vervolgens bieden wij u :

1.    Wij verzorgen de gehele installatie van de kachel en/of de schoorsteen.
We bespreken samen met u de mogelijkheden en na overeenstemming wordt er een planning gemaakt. Indien gewenst en nodig geacht komen wij eerst bij u thuis de situatie opnemen.
Na installatie volgt er vaak nog een persoonlijke stookinstructie. Hiermee wordt u goed op weg geholpen met uw nieuwe aanwinst.

Vanwege praktische overwegingen kunnen wij installatie en/of renovatie van schoorsteenkanalen uitsluitend in onze regio aannemen (+/- 30 km rondom Driel).
Installatie van uitsluitend een houtkachel kan in overleg in een groter gebied plaatsvinden.

2. U helpt mee met de installatie

Vaak moet een installatie van een rookkanaal door twee mensen gedaan worden omdat er materiaal moet worden aangegeven, een flexpijp opgemeten moet worden etc. Dit is meestal geen moeilijk of zwaar werk. Indien u zelf beetje handig bent kunt u besparen op de installatie door zelf mee te helpen in plaats van dat wij met 2 man moeten komen.

In overleg kunnen wij samen met u bekijken of dit in uw situatie mogelijk is.


3.    U installeert zelf de houtkachel en/of de schoorsteen. 
Dit wordt dan een "DOE HET ZELF service-pakket", voorzien van ons advies.
Uw "doe het zelf" korting bedraagt 10 % (kachel + aansluitmaterialen). U hebt dan uiteraard geen installatiekosten maar wel een gedegen advies.

Als u voor het "DOE HET ZELF service-pakket" kiest, kunt u na installatie van kachel en/of schoorsteen gebruik maken van onze service om het door u verrichte werk door ons te laten inspecteren. Wij vragen hiervoor wel een vergoeding, één en ander in overleg. 


 

Bezoekadres - Drielse Rijndijk 85 - 6665LR  -  Driel - tel. 026-4742081 - info@skantiek.nl

De website is met zorg samengesteld maar aan website prijzen kunnen geen rechten ontleend worden. De prijzen in de showroom zijn leidend.