Nieuwe Collectie
Aduro Stoves
Attika
Austroflamm
Bekkasinen
Charnwood
Contura
Dan Skan
Dik Geurts Haarden
Dovre
Dru
Fokus Svendson
Harrie Leenders
Heta
Hwam
Jotul
Jydepejsen
Morsø
Nord Pejs
Reny
Scan
Skantherm
Houtkachels Antiek

 
TOPO Speksteen ommanteling
3906 3907 3908

TOPO Speksteen ommanteling


 
DanSkan
Puur en Deens 
 
Model Topo
Vermogen 3-8 kW
Inhoud Kamer 90-150 m³
Pijpdiameter 150 mm
Uitlaat boven/ achter (optie)
harthoogte achteruitlaat 980 mm
Afmetingen (hxbxd) 112 x 57 x 45 cm
In de showroom ? nee
Eigenschap
Deze houtkachel is verkrijgbaar bij Skantiek houtkachels in Driel.
DanSkan houtkachels zijn producten die staan voor schoonheid, in Scandinavische stijl. Danskan is een familiebedrijf met een eigen visie en eigen principes. Duurzaamheid, milieubewust en innovatie staan bij deze familie hoog in het vaandel.

Constructief en technologisch laat Dan Skan niets aan het toeval over en neemt alleen maar genoegen met het allerbeste of het nu gaat om de verbrandingstechniek of sluiting van de deur of bijvoorbeeld de verbranigingskamer, het is te veel om over uit te wijden.
 
Danskan blijft trouw aan alle modellen die ooit ontwikkeld zijn maar is ook doorgegaan met nieuw en fraai design. De oorspronkelijke modellen van Danskan vinden we terug in de Classic line. Een serie kachels, die hun kwaliteit in de loop der jaren allang hebben bewezen en die qua ontwerp tijdloos zijn. De modern line is een lijn, die voorborduurt op de klassiekers qua evenwichtig ontwerp maar die tegelijk een verassende nieuwe stroom laten zien. Men treft volledige staal kachels of (zoals we zijn gewend van DanSkan) een schakering van staal (zwart of grijs), glas, keramiek, zandsteen speksteen en zelfs hout.

De Topo is een kachel die hoort bij de Classic line. De kachel is voorzien van een automatisch beluchtingssteem zodat u de kachel alleen maar hoeft te vullen met hout. Zonder handmatige afregeling wordt er toch altijd een optimale luchttoevoer geregeld. De DanSkan Topo is een klassieke topper. De ver vooruit stekende biedt een panorama beeld op het vuur. De kachel is leverbaar in staal zwart of grijs, keramiek, in speksteen of zandsteenbekleding. 

Prijs
Topo staal (zwart of grijs) 
€ 3.950,-
Topo keramiek (black-bordeaux) € 4.600,-
Topo keramiek (rustic-mocca) € 4.690,-
Topo speksteen € 4.990,-
Topo natuursteen € 5.440,-